1402/4/13 سه‌شنبه
اطلاعیه مهم نحوه استفاده از کلاسهای دروس عمومی و اختصاصی دانشگاه پیام نور استان فارس
نحوه استفاده از کلاسهای دروس عمومی و اختصاصی دانشگاه پیام نور

.

پس از انجام انتخاب واحد نسبت به دریافت گزارش مربوط به انتخاب واحد(گزارش ۱۰۱ ) اقدام نمایید.

دروسی که مرکز ارائه دهنده آنها مرکز صفاشهر درج شده به صورت انلاین و از طریق سایت
vc.farspnu.ac.ir
برگزار می گردد.همچنین امتحانات میانترم دروس آنلاین نیز در همین سایت و به صورت آنلاین برگزار می گردد.

کلاس دروسی که مرکز ارائه دهنده انها واحد سپیدان درج گردیده به صورت حضوری برگزار می گردد.
نکته:حضور در کلاس دروسی که به صورت عملی می باشند و یا دارای واحد عملی می باشند الزامیست.
تاریخ و زمان و نحوه امتحانات میانترم دروس حضوری از طریق سایت sepidan.fars.pnu.ac.ir یا لینک http://B2n.ir/n63894 قابل مشاهده می باشند.

جهت استفاده از سایت کلاس های آنلاین برنامه adobe connect را بروی گوشی خود نصب کنید وارد برنامه google chrome شوید .و بروی قسمت ورود کلیک نمایید
نام کاربری: شماره دانشجویی
رمز : کد ملیAa