اموزش
قابل توجه دانشجویان متقاضی تغییر رشته
قابل توجه دانشجویان که متقاضی تغییر رشته می باشند

.

احتراما پیرو سوالات مکرر دانشجویان گرامی به اطلاع می رساند هر سال فقط در دو نوبت (برای ترم مهر و ترم بهمن) امکان تغییر رشته در سایت گلستان فعال می شود. مراحل انجام درخواست تغییر رشته ؛ کاملا غیر حضوری بوده و زمان انجام آن طبق تقویم آموزشی (برای ترم مهر از ابتدای شهریور و برای ترم بهمن از دیماه) از طریق سایت گلستان می باشد. خواهشمند است جهت انجام فرایند تغییر رشته، طبق زمانبندی اعلام شده به شرح ذیل اقدام فرمایید.
🔺 لازم به توضیح است شرط شروع فرایند درخواست ، اعلام شدن و تایید تمام نمرات می باشد. نتیجه نهایی بررسی و اعمال درخواستها ، از طریق سایت گلستان؛ قسمت اطلاعات جامع قابل مشاهده می باشد و از طریق منوی پیشخوان می توان از مراحل گردش کار مطلع شد لذا با توجه به غیرحضوری بودن همه مراحل؛
مراحل ثبت درخواست تغییر رشته توسط دانشجو در سامانه گلستان
 مراحل  گردش كار جهت ثبت درخواست تغییر رشته در سامانه گلستان http://reg.pnu.ac.ir به شرح ذیل می‌باشد:

1-    منوی پیشخوان خدمت- تقاضای انتقال و تغییر رشته
2-    درخواست جدید
3-    نوع درخواست ،  تغییر رشته
4-وارد کردن کدرشته مورد تقاضا
5-    بررسی و ایجاد
6- بازگشت به منوی پیشخوان خدمت ؛ تایید درخواست از طریق کلیک کردن بر روی تیک سبز و همچنین کلیک نمودن دکمه تایید و ارسال

🚨 تذکر۱: شرط  تغییر رشته  گذراندن حداقل 12 واحد درسی از سرفصل دروس رشته فعلی و کسب معدل حداقل 12می باشد.
🚨 تذکر۲: امکان تغییر رشته برای واجدان شرایط به این شرح میسر می باشد:  از رشته های گروه فنی مهندسی و علوم پایه به همه رشته‌های فعال مرکز شیراز (به جز رشته مهندسی معماری) .از رشته های علوم انسانی فقط به رشته های فعال علوم انسانی هنر و زبان مرکز شیراز .
🚨 تذکر۳: دروس اختیاری مازاد  و فرهنگی ( ارزشهای دفاع مقدس، حقوق شهروندی، کارآفرینی و حفظ جز سی قرآن ) جهت تغییر رشته مورد قبول نمی باشند.
🚨 تذکر۴: دانشجویان مهمان جهت تغییر رشته می بایست با هماهنگی مرکز اصلی خودشان (مرکز مبدا) اقدام فرمایند.
  شماره فضای مجازی خانم زمانی کارشناس تغییر رشته واحد سپیدان 09173875464 (پاسخگویی صرفا از طریق پیام واتساپی در روزهای اداری شنبه تا چهارشنبه ساعات 7  الی 13 )